Utbildningar för körkort

B - Personbil

Ska du ta körkort för personbil hjälper vi dig med en planering oavsett om du vill ta det som intensivutbildning eller under en längre tid. Vi har även specialutbildad trafiklärare med specialkompetens inom olika funktionshinder samt läs och skrivsvårigheter och dyslexi. Vi utbildar på både manuell och automat.

En stor rubrik.

Introduktionsutbildning

Ska du övningsköra privat så måste du gå en introduktionsutbildning eller 
handledarutbildning som många kallar det. Både den som ska vara handledare och den som ska övningsköra måste gå utbildningen.

En stor rubrik.

AM - Moped klass 1

Du kan läsa mer om vår utbildning för AM - moped klass 1 här, efter att man gått denna utbildning och klarat trafikverkets prov har man rätt att köra både moped klass 1 och 2 samt traktor.

Förarbevis för Snöskoter

Funderar du på förarbevis för snöskoter? Vänta inte för länge med anmälan, våra kurser är populära och platserna fylls snabbt.

Riskutbildningar

För att få göra förarprovet för personbil krävs att du genomfört riskettan och risktvåan. Riskettan är teoretisk och risktvåan genomför våra elever i Hörnefors. 

Digitalt material

För att läsa in teorin för olika behörigheter använder vi att digitalt material. All teori ligger online och det behövs inga böcker. All fakta finns på Elevcentralen och består av filmer, text, bilder och övningar.