Anpassad undervisning

Hos oss på Norrskenets Trafikskola finns möjligheten till anpassad undervisning.

Med anpassad undervisning menar vi extra stöd vid både körning och teoriläsning. Vi kan erbjuda teoristöd i olika former. Vi kan ge extra hjälp när man jobbar med körkortsfrågorna eller få stöd i form av ljud när man arbetar med körkortsteorin. Om denna hjälp inte räcker så kan vi också erbjuda helt muntlig teori.

Viket stöd som passar just dig kommer vi tillsammans att diskutera oss fram till. De som arbetar med särskilt stöd hos oss är Maria och Boris. De har bland annat specialkompetens inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar så som ADHD, Aspergers syndrom och Dyslexi. Dom har under många år jobbat med personer som är i behov av särskilt stöd.

Vid trafikverkets kunskapsprov kan man få anpassningar i form av förlängd tid eller muntligt prov. För att få göra dessa prov med anpassning krävs en ansökan som skickas till Trafikverket. Vi hjälper till att utföra tester och skriva intyg för detta.

Känner ni att detta kan vara något för er kontakta då oss och prata med Maria så hjälps vi åt att lägga upp en planering just för dig.