Intensivutbildning Personbil

Intensivutbildning Personbil

Vår intensiva körkortsutbildning innebär att du kommer hit och gör en intensiv utbildningsperiod på två veckor. Under utbildningens gång kommer vi att stämma av med dig både din teoretiska och praktiska utbildning och utifrån hur det går så planerar vi in ditt kunskapsprov och körprov.

Du anmäler dig till utbildningen genom att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Där anger du vilka veckor du önskar komma till oss och om du vill köra automat eller manuell bil.

Sedan kommer vi höra av oss till dig så att du får med detaljerad information om hur just ditt upplägg kommer vara.

Så snart som möjligt behöver du börja med teorin. Du kommer efter anmälan till utbildningen få mer information av oss hur du köper teorimaterialet. Vi använder oss av digitala materialet Körkortsboken och i det finns allt du behöver för att kunna bli en trafiksäker och miljömedveten förare. Materialet är dessutom framtagen och kvalitetssäkrad av STR Service AB så du kan vara säker på att all fakta är korrekt och att du lär dig allt du behöver. Du kan välja antal månader utifrån när du tänkt vara helt klar med ditt körkort.

Upplägg:

Utbildningen börjar på måndagar jämna veckor.

Under vecka 1 kommer du vara inbokad på 2-4 körlektioner per dag. Du kommer även ha lärarledd teori, Riskutbildning 1 samt en säkerhetskontrollslektion.
Under onsdagen den första veckan så gör vi en avstämning hur långt du kommit med teori samt körning för att eventuellt boka proven. Teorin ska vara 75% godkänd samt att 3 sluttest ska vara godkända. Läraren du kommer köra med gör en bedömning på den praktiska delen för att se hur långt du kommit och utifrån det gör vi en planering för proven.

Under vecka 2 på måndagen åker vi till Umeå trafiksäkerhetscenter i Hörnefors för att göra Riskutbildning 2 (Halkbanan). Resten av veckan kommer du vara inbokad på 2-4 lektioner per dag beroende på hur det går med körningen. Totala antalet lektioner anpassas utifrån dina tidigare kunskaper och hur snabb du är på att lära.

Betalning:

Vid anmälan köper du vårt intensivpaket och information om det hittar du på vår E-handel

Bokning av prov:

Kunskapsprov – Bokas när du uppnått godkänd kunskapsnivå i körkortsboken. Provet kan antingen utföras i Lycksele eller på din hemort. Vi bokar provet där det passar bäst för dig utifrån dina förutsättningar.

Körprov – Bokas av oss efter att vi gjort avstämning med dig av din praktiska utbildning. Provet genomförs i Lycksele och du har möjlighet att hyra vår bil till provet. I Lycksele utförs körprov varannan vecka så det kan vara så att du får åka hem och sedan komma tillbaka hit och göra provet. Har du möjlighet att övningsköra hemma så har du då även en tid på dig att slipa det sista och öva inför provet även på hemmaplan. När du sedan kommer hit för att göra provet så lägger vi några repetitionslektioner dagen innan provet så du har möjlighet att slipa det sista och förhoppningsvis åka hem med ett körkort i handen.

Troc